+36-62 / 533-227
Magyar English
Sustainable, renewable energy

News

ENERGOexpo Konferencia és Szakkiállítás, Debrecen
20 April, 2023. Thursday
Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2023. április 27-28. között megrendezendő ENERGOexpo Konferencia és Szakkiállításra Debrecenbe, amely Magyarország meghatározó energetikai találkozója.
 
Details
Meghívó a 30. Alföldi Állatenyésztési és Mezőgazda napok kiállításra
19 April, 2023. Wednesday
Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2023. május 4 és 6 között megrendezendő  30. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításra, amely a magyar állattartás legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója.
30. Alföldi Állatenyésztési és Mezőgazda napok, Hódmezővásárhely 2023 május 4,5,6
Details
Találkozzunk az ALTHERM Kft. B5C standon! Agromash meghívó!
17 January, 2023. Tuesday
AgroMashExpo 2033 Agrárkultúra van
Details
Egyedi zsadányi megoldás: napi tízezerből befűthetnek hét intézményben
11 October, 2022. Tuesday
Napi 10 ezer forintból megoldott hét közintézmény fűtése a téli időszakban a szalmabálák révén – mondta Dudás Árpád polgármester, mutatva is, hogy több mint 1800 szalmabálát készítettek a közfoglalkoztatási program eredményeként az elmúlt időszakban, és hogy tavalyról is maradt nagyjából ennyi. Azaz most összességében két, egyenként 180 napos fűtési szezonra elegendő szalmabálával rendelkeznek.
Zsadány szalmabálás kazán Altherm 600kW biomassza megújuló energia
ALTHERM szalmabála tüzelésű biomassza kazán a zsadányi iskolaudvar mellett
Details
Debrecenbe kéne menni…
18 July, 2022. Monday
Találkozzunk 2022 augusztus 17. és 20. között a FarmerExpo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásáron Debrecenben, ahol idén, tekintettel a kialakult energiahelyzetre kiállítóként is részt veszünk.
Details
A hódmezővásárhelyi kiállítás képekben
17 May, 2022. Tuesday
Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár Altherm kft stand
Köszönjük, hogy meglátogatták Standunkat a 29. Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár rendezvényen! Örömmel vettük a termékeink iránti nagyfokú érdeklődést. Bízunk benne, hogy kérdéseikre megkapták a szükséges válaszokat kollégáinktól. Reméljük, hogy kiállított berendezéseink felkeltették érdeklődésüket, és hamarosan partnereink között üdvözölhetjük Önöket is!
Details
Meghívó a 29. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításra
13 April, 2022. Wednesday


Tisztelt Partnerünk!
Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2022. május 5-7. között megrendezendő  29. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításra, amely a magyar állattartás legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója.

Helyszín: Hódmezővásárhely, Aranyág kert 71. (492. út, 195. km.)
Standunk: B/407 (1-es pénztár felől)
Bízunk benne, hogy termékeinkkel felkeltettük érdeklődésüket, kedvezőnek találják és megtisztelnek bennünket személyes megjelenésükkel a standunkon!
SZTE-MGK diákjai az Altherm szalmabálás kazán előtt 2021-ben
Sarusi-Molnár Andrea ügyvezető és az SZTE-MK tanára, diákjai az Altherm és Alternconsult Kft. standja előtt 2021-ben

Podcast sorozat 1.rész – Gázárrobbanás kivédése biomassza fűtési rendszerekkel
11 March, 2022. Friday

Elindult a disznóklub = A sertés című most már online lap tulajdonosaival való együttműködés okán egy podcast sorozatunk.

A beszélgetés ezen a linken tekinthető meg.

Az első részben Wekerle László beszélget Sarusi-Molnár Andreával az Altherm kft ügyvezetőjével a sertéságazat jelenlegi helyzetéről, a gázfogyasztás kiváltásáról költséghatékony megújuló energiával. Így pl. biomassza szalmabálás és apríték kazánok illetve napelemes rendszerek valamint készenléti aggregátorok alkalmazása áramszünetek esetére és azok előnyeiről.

Kezelje egyszerűen az otthonából - akár a kandalló elől - biomassza tüzelésű hőközpontját!
15 December, 2021. Wednesday

Nincs másra hozzá szükség csak egy SIM kártyára és egy olyan eszközre (telefon, laptop…), amelyen van webböngésző és mi segítünk megoldani távfelügyeletét.
Az ALTHERM biomassza tüzelésű hőközpontok új távfelügyeleti rendszere lehetővé teszi, hogy akár otthonából, úton-útfélen is kontrollálni tudja a hőközpont működését, teljesítményét, ezáltal költségeit is!


Details
Védekezzen a madárinfluenza ellen!
25 November, 2021. Thursday

Bizonyára Ön is értelesült arról, hogy Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal madárinfluenza H5N1 altípusának jelenlétét mutatta ki Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei baromfiállományokban.

Sajnos az előrejelzések szerint a betegség további terjedése várható!

Details

How can we help?

  • Design
  • License
  • Construction
× Sikeres pályázatok