+36-62 / 533-227
Magyar English
Sustainable, renewable energy

News

Megújuló energia-mix koncepció az agrárium szolgálatában
24 May, 2024. Friday

Napjaink változó gazdasági környezetében minden gazdálkodó szeretné energiaköltségeit optimalizálni és tudni független, biztonságos és kiszámítható üzemi működést biztosítani lokálisan elérhető, évről-évre megújuló energiaforrások rugalmas felhasználása mellett.

Telephelyén rendelkezésre áll megújuló energiaforrásként hasznosítható mezőgazdasági melléktermék? Szeretné a leghatékonyabban kiaknázni a bennük rejlő energia- és költségmegtakarítási lehetőségeket?

Nézzük meg, hogy hogyan tud segíteni a lenti, innovatív koncepció Önnek is!

Details
Köszönet a XXXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok látogatóinak
13 May, 2024. Monday
Köszönjük csapatunknak és minden kedves visszatérő és új Partnerünknek is a jelenlétet, az értékes szakmai egyeztetéseket és tapasztalatcseréket az idei kiállításon, Hódmezővásárhelyen!Köszönjük csapatunknak és minden kedves visszatérő és új Partnerünknek is a jelenlétet, az értékes szakmai egyeztetéseket és tapasztalatcseréket az idei kiállításon, Hódmezővásárhelyen!
Regisztrált érdeklődőinkkel a napokban felvesszük a kapcsolatot és megküldjük a kért információkat! Amennyiben további kérdéseik lennének, információra van szükségük, kérjük vegyék fel velünk telefonon vagy e-mailben a kapcsolatot!
Kövessék figyelemmel internetes és Facebook oldalainkat és mégegyszer köszönjük látogatóinknak, hogy felkeresték standunkat!
Details
Ismét díjazottak lettünk a Magyar Állattenyésztésért Termékdíj pályázaton!
19 April, 2024. Friday

Ismét díjazottak lettünk a Magyar Állattenyésztésért Termékdíj pályázaton!

Nagyon nagy megtiszteltetést érte cégünket, amikor 2024.04.16-án Hódmezővásárhelyen, a Hód-Mezőgazda Zrt. központjában átvehettük immáron második alkalommal a Magyar Állattenyésztésért Termékdíjunkat, amely azt tükrözi számunkra, hogy helyi vállalkozóként is lehet fantasztikus eredményeket elérni és hozzáadott értéket teremteni a magyar gazdálkodók számára. Csapatunknak ezúton is szeretnénk megköszönni az ehhez az eredményhez vezető útba fektetett áldásos munkáját!

   

Details
Meghívó a 31. Alföldi Állatenyésztési és Mezőgazda napok kiállításra
14 March, 2024. Thursday
Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2024. május 2 és 4 között megrendezendő  31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításra, amely a magyar állattartás legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója.
Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2024. május 2-4 között megrendezendő  31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításra
Details
ALTHERM szalmabálás hőközpont fűtési rendszer Zsadányban - Dudás Árpád Polgármester tapasztalatai
30 January, 2024. Tuesday

    
Details
Találkozzunk az ALTHERM Kft. B31 standon! Agromash meghívó!
18 January, 2024. Thursday
Ha az Önök számára is mindennapi fejtörést okoznak a magas energiaárak, szeretne függetlenedni a szolgáltatóktól,  költséghatékony, innovatív megoldásokat keres tevékenysége jövedelmezőségének megőrzésére!  Ehhez szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani költséghatékony-, és az energia körforgásban tartását szem előtt tartó megoldásainkkal, amelyeket a kiállítás során is bemutatunk.
Details
ENERGOexpo Konferencia és Szakkiállítás, Debrecen
20 April, 2023. Thursday
Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2023. április 27-28. között megrendezendő ENERGOexpo Konferencia és Szakkiállításra Debrecenbe, amely Magyarország meghatározó energetikai találkozója.
 
Details
Meghívó a 30. Alföldi Állatenyésztési és Mezőgazda napok kiállításra
19 April, 2023. Wednesday
Ezúton meghívjuk Önt és kedves családját, barátait a 2023. május 4 és 6 között megrendezendő  30. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításra, amely a magyar állattartás legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója.
30. Alföldi Állatenyésztési és Mezőgazda napok, Hódmezővásárhely 2023 május 4,5,6
Details
Találkozzunk az ALTHERM Kft. B5C standon! Agromash meghívó!
17 January, 2023. Tuesday
AgroMashExpo 2033 Agrárkultúra van
Details
Egyedi zsadányi megoldás: napi tízezerből befűthetnek hét intézményben
11 October, 2022. Tuesday
Napi 10 ezer forintból megoldott hét közintézmény fűtése a téli időszakban a szalmabálák révén – mondta Dudás Árpád polgármester, mutatva is, hogy több mint 1800 szalmabálát készítettek a közfoglalkoztatási program eredményeként az elmúlt időszakban, és hogy tavalyról is maradt nagyjából ennyi. Azaz most összességében két, egyenként 180 napos fűtési szezonra elegendő szalmabálával rendelkeznek.
Zsadány szalmabálás kazán Altherm 600kW biomassza megújuló energia
ALTHERM szalmabála tüzelésű biomassza kazán a zsadányi iskolaudvar mellett
Details

How can we help?

  • Design
  • License
  • Construction
× Sikeres pályázatok