+36-62 / 533-227
Magyar English
Sustainable, renewable energy
Ismét díjazottak lettünk a Magyar Állattenyésztésért Termékdíj pályázaton!
19 April, 2024. Friday

Ismét díjazottak lettünk a Magyar Állattenyésztésért Termékdíj pályázaton!

Nagyon nagy megtiszteltetést érte cégünket, amikor 2024.04.16-án Hódmezővásárhelyen, a Hód-Mezőgazda Zrt. központjában átvehettük immáron második alkalommal a Magyar Állattenyésztésért Termékdíjunkat, amely azt tükrözi számunkra, hogy helyi vállalkozóként is lehet fantasztikus eredményeket elérni és hozzáadott értéket teremteni a magyar gazdálkodók számára. Csapatunknak ezúton is szeretnénk megköszönni az ehhez az eredményhez vezető útba fektetett áldásos munkáját!

   

Idén is alapvető cégfilozófiánk mentén állítottuk össze „CO2 semleges energiaforrás, helyi megújuló energia felhasználása állattartó telepek és állat feldolgozók számára a fenntartható jövőért!” című pályázatunkat.

Az elmúlt 15 évben elkötelezett munkát végeztünk a megújuló energia, ezen belül a biomassza fűtési rendszerek területén, ahol mára piacvezetők vagyunk a több, mint 80 darab telepített biomassza hőközponttal, 40 MW feletti megvalósított teljesítménnyel. Jelen vagyunk nem csak a magyar, de a szerb, szlovák és román piacon is. 
Rendszereinket kulcsrakészen telepítjük, Partnereink részére a felméréstől, tanácsadástól a tervezés, engedélyeztetésen, használatbavételi folyamat támogatásán át végig kísérjük. A biomassza fűtési rendszerek kivitelezésén túl, távvezetékek és belső fűtési rendszerek komplett szerelését is végezzük, szerviz háttérrel támogatjuk vevőinket.

Célunk, hogy Partnereinkkel együttműködve fenntartható üzemeket fejlesszünk és csökkentsük a széndioxid-kibocsátást. Erre tökéletes megoldás a pályázatban bemutatott bioenergián alapuló körforgásos koncepció.

A koncepciót személyesen szeretnénk bemutatni Önnek is a 2024.05.02-04 között Hódmezővásárhelyen megrendezésre kerülő XXXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napokon B410-es standunkon. Személyes időpontért lenti elérhetőségeink valamelyikén várjuk jelentkezését.

Köszönjük a lehetőséget, az elismerést és a megtiszteltetést!

Sarusi-Molnár Andrea
Ügyvezető igazgató
Altherm Kft.
+36-30-2020-081

Publikációk:

Promenad24

Mutatjuk, ki nyerte el a Magyar Állattenyésztésért Termék Nagydíjat - Agroinform.hu

Gazdaságilag fenntarthatóvá kell tenni az állattenyésztést is hazánkban - átadták a Növénytermesztésért Termékdíj 2021, valamint az Állattenyésztésért Termékdíj 2021 elismeréseket | hodpress.hu

Back

How can we help?

  • Design
  • License
  • Construction
× Sikeres pályázatok