+36-62 / 533-227
Magyar English
Fenntartható, megújuló energia

Vállalkozás fejlesztési pályázatok

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. április 20. 09:00 órától felnyitásra kerül a GINOP-4.1.5.-22. kódszámú energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztésének támogatása kkv-k részére pályázati kiírás.
A pályázati felhívás erre a linkre kattintva elérhető.
Támogatás célja:
A felhívás keretében önállóan támogathatók az energiahatékonyság javítását szolgáló tevékenységek, amennyiben a fejlesztendő épület energetikai minőség szerinti besorolása legalább egy szintet javul DD besorolás alatti épületek esetében. DD besorolású, vagy efeletti épületek esetében nem elvárt a legalább egy szintnyi javulás.

Pályázók köre:
A felhívásra támogatási kérelmet nyújthatnak be azon mikro-, kis-, és középvállalkozások:
a) amelyek rendelkeznek legalább három lezárt (beszámolóval alátámasztott), teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel, melybe az előtársaságként való működés időszaka nem számít bele;
b) melyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelmek benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum 1 fő volt;
c) amelyek Magyarországon székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, szövetkezetek, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei,

Támogatás mértéke: max. 90%
Az összköltség maximum 90%-át elérő visszatérítendő támogatás (VT), a támogatott projekt megfelelő teljesítése (projekt megvalósítási időszak) az előre meghatározott eredményességi célok elérése esetén részben vagy egészben átalakítható vissza nem térítendő támogatássá (VNT).

A rendelkezésre álló forrás összege: min. 75 millió Ft, max. 500 millió Ft.
Kötelezettségek:

  • Fenntartási kötelezettség: 3 év
  • A projekt fizikai befejezésére támogatói okirat hatályba lépését követően max.12 hónap áll rendelkezésre.
  • A Kedvezményezett cégkivonatában szerepelnie kell a 6820 - Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése tevékenység, és a projekt keretében ezt a tevékenységét fejleszti.

A Kedvezményezett köteles a bérleti szerződésbe foglalni, hogy a bérleti jogviszony nem terjedhet ki az ingatlan lakás/lakhatás célú felhasználására.

Kérjen árajánlatot

Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket. Igyekszünk minden kérdésére válaszolni, felmerült igényeire megoldást ajánlani.

Írja be a nevét.
Írja be a telefonszámát.
Írja be az üzenetét.
Írja be az e-mail címét.

Önnek is tudunk segíteni!

  • Tervezés
  • Engedélyeztetés
  • Kivitelezés
× Sikeres pályázatok