+36-62 / 533-227
Magyar English
Fenntartható, megújuló energia

UPONOR Távhővezetékek

Az Uponor földalatti távvvetékei hosszutávú, gazdaságos és biztonságos megoldást nyújtanak a kazán és az épület között. Az Uponor folyamatosan új technológiákat fejleszt ki az energia-megtakarítás érdekében. Ezért 2011 tavaszától új innovatív polietilén hőszigetelést alkalmaz, ami minimálisra csökkenti a hőveszteséget, és javítja az Uponor előszigetelt távvezetéki rendszerek üzemi hatékonyságát.

A mezőgazdasági katalógus itt található.

A helyi melegvíz (HMV) rendszer dióhéjban

  • Az Uponor több mint 25 éves ez irányú tapasztalata garantálja a megbízhatóságot a meleg víz szállításában is

  • A térhálósított anyagszerkezetnek és a bordás felületnek köszönhetően rendkívül rugalmas csővezeték

  • Az Uponor folyamatosan követi az épület teljes életciklusát a tervezéstől a kivitelezésen keresztül a karbantartási időszak végéig, az épület elhasználódásáig

  • Csökkenti a projekt összköltségét

Uponor távvezeték földalatti telepítéshez hmv szállítására

A megbízható hőszigetelés a távhőellátási csővezetékeknél ugyanolyan fontos működési, hatékonysági kritérium, mint a tartósság és az élettartam. Az Uponor távhőellátási rendszereknél már korábban is használt térhálósított polietilén szigetelőanyag tulajdonságait módosították, mely lehetővé teszi, hogy még további 12%-kal csökkentse a csővezeték hőveszteségét, ugyanakkor javítva annak erősségét és rugalmasságát.

Innovatív hőszigetelő anyag minimálisra csökkenti a hőveszteséget, így biztosítva az előszigetelt csövek energiatakarékos működését. Ezért optimális az alkalmazásuk hőenergiatermelő, -hasznosító létesítményekben, különösen például biogázzal, vagy gázmotorral működő üzemek esetében, ahol melegvizet kell szolgáltatni akár fagyos külső körülmények között is.

A flexibilis előszigetelt Uponor távvezetéki rendszer annak az innovatív csővezetékrendszernek a jól bevált neve, mely korábban Ecoflex márkanéven vált ismerté. A rendszer fő alkalmazási területe, hogy különböző folyadéktranszport folyamatokat biztosítson az épülteken belül vagy akár kívül is. A kínálat komplett termékskálát tartalmaz hűtésre, fűtésre, használati melegvízre és ivóvízre egyaránt. Az anyag tulajdonságai hosszú élettartamot garantálnak és mivel a csövek könnyűek és rendkívül rugalmasak, könnyű és gyors szerelést tesznek lehetővé, akár akkor is, ha fák vagy éles sarkok keülnek az utunkba. Az Uponor előszigetelt csövek teljes mértékben teljesítik a DIN EN 15632-3 szabvány előírásait.

Kérjen árajánlatot

Amennyiben kérdése merül fel, keressen bennünket. Igyekszünk minden kérdésére válaszolni, felmerült igényeire megoldást ajánlani.

Írja be a nevét.
Írja be a telefonszámát.
Írja be az üzenetét.
Írja be az e-mail címét.

Önnek is tudunk segíteni!

  • Tervezés
  • Engedélyeztetés
  • Kivitelezés
× Sikeres pályázatok