+36-62 / 533-227
Magyar English
Fenntartható, megújuló energia

Védje meg báláit, terményeit
2020. június 29, hétfő

Hatásos védelem szalma- és szénabálák valamint gabona tárolására, apríték, cukorrépa, burgonya és siló illetve komposzt takarására

Tudta, hogy a már nedves bála is ki tud száradni, ha TOPTEX-szel takarja be?


Új nedvesség nem éri a vízlepergető hatás miatt, de a sűrűn szövött PE szálaknak köszönhetően "lélegzik" a bála és így ki tud száradni. Akár almozásra, tüzelésre vagy takarmányozásra használja majd a bálát, a minőség lényeges eleme az alacsony nedvességtartalom, azaz az esőtől védenie kell a bálakazlakat.
Ha nedvesen fóliával takarja le, garantált, hogy a penész gombák dolgozni kezdenek...

Tudta, hogy nem csak bála, apríték de akár fa készáru termékei védelmét is biztosítja?

    
Tudta, hogy kérésre a standard 9,8 m x 12,5 m a 9,8 m x 25 m és a 12 x 25 m-es tekercseket megrendelésre egyedi méretre konfekcionáljuk illetve rögzítő gyűrűkkel látjuk el?

    

Tudta, hogy alkalmas a gabonavédelmére -portól, madaraktól-, a gabona lélegzik alatta, nem fülled be, de szárad, természetes szellőzést biztosít?

    

Tudta, hogy a cukorrépa, burgonya védelmét is tökéletesen ellátja?

Véd az esőtől, fagytól, megvédi az értékes beltartalmi értékeket, nincs keményítőtartalom veszteség.

    

Tudta, hogy a siló, komposzt takarására is kiválóan alkalmas?

Biztosítja az optimális nedvességet és hőmérsékletet, véd a kiszáradástól és biztosítja a megfelelő aerob bomlást (lehetővé téve a szükséges gázcserét).Bővebb információt a termékekről a linkekre kattintva:
Toptex szalmabála takaró
Toptex apríték védő

Az előnyös, jó tulajdonságai a hagyományos "fekete fóliával" szemben mindenképpen azt mutatják, hogy érdemes hosszabb távon alkalmazni a TOPTEX különleges takaró anyagot:

  • ellentétben a fekete fóliával nagyon erős, szövött felépítése miatt "viharálló", ezért nem kell az első vihar után újra takarni!
  • egy év helyett 3-4 évig nincs gondunk az újra vásárlásra (három éven keresztül felhasználható minden károsodás nélkül) Ezért gazdaságosabb, mint a fekete fólia!
  • szellőzése az anyag szálas felépítése miatt kiváló! Az alatta tárolt bármilyen anyag nem rohad össze, nem erjed, nem gombásodik! (a fekete fólia lezárja a teret a párolgás előtt, nem szellőzik)!
  • Konfekcionálható! Igény szerinti méretre szabható, és újra varrható. Beszeghető, ellátható rögzítő karikákkal, mellyel a takaró rögzítését biztonságosan meg lehet oldani. (a rögzítése hasonló, mint a fóliánál, de "átfedéseknél" nem csúszik el az anyag egymáson)!

Ha olyan megoldást keres, amikor a bálák tárolása mellett géptárolásra is alkalmas, akkor kérjen ajánlatot olcsó, de minőségi horganyzott acélvázas, 10 év garanciás, ponyvával borított tároló színjeinkre itt!

        

Műszaki kérdések és árajánlatkérések tekintetében állunk szíves rendelkezésére (telefon: +36-62-533-227)!
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, itt kérhet ajánlatot!

 

 

 

Vissza a hírekhez

Önnek is tudunk segíteni!

  • Tervezés
  • Engedélyeztetés
  • Telepítés
× Széchenyi 2020