+36-62 / 533-227
Magyar English
Fenntartható, megújuló energia

Meghívó a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításra
2021. szeptember 06, hétfő

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton meghívjuk Önt 2021.szeptember 23-25. között a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállításra, amely a magyar állattartás legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója.
Helyszín: Hódmezővásárhely, Aranyág kert 71. (492. út, 195. km.)
Standunk: B/413 (1-es pénztár felől)

Alföldi Állattenyésztési Napok Kiállítás és vásár, Hódmezővásárhely 2021 szeptember 23-25

Bízunk benne, hogy termékeinkkel felkeltettük érdeklődésüket, kedvezőnek találják és megtisztelnek bennünket személyes megjelenésükkel a standunkon!

Bemutatkozás: 

Társvállalkozásunk az Alternconsult Kft. (www.alternconsult.hu) feladata az, hogy nemzetközi (francia, holland, dán, amerikai, német, svéd, japán) tudásanyag alapján és saját szakember gárda segítségével együtt komplex megoldásokat nyújtson a mezőgazdasági szektor részvevőinek.

Kialakult, stabil építész-, gépész-, villamos és technológus tervező kapcsolatrendszerünknek és saját kivitelező kapacitásunknak köszönhetően állattartó telepek, mezőgazdasági -, kertészeti -, élelmiszerpari üzemek, önkormányzati épületek tervezését, engedélyeztetését, kivitelezését végzi egészben vagy részben korrekt határidőkkel és árakkal.


Főbb profilunk a tervezés és engedélyeztetés mellett:

 • bála-, gép-, terménytároló épületek;
 • logisztikai és ipari épületek,
 • Világszínvonalú sertés és baromfi tartástechnológiai rendszerek;
 • tűzivíz, esővíz és flexibilis folyadék tároló tartályok 1200 m3-ig,
 • nagy kapacitású (max.10 000 m3) hígtrágyatároló tartályok,
 • napelemes rendszerek (Canadian Solar, BYD, Fronius, Kioto Solar, Huawei),
 • hosszú élettartamú FOGO készenléti aggregátorok kiváló szervízháttérrel
 • állattartó telepek, kertészetek, logisztikai és üzemcsarnokok megvilágítására egyedülállóan alkalmas saját gyártású, komplex LED világítási rendszerünk, az ALTALEDON és a PiGLED termékcsalád.
Az ALTHERM Kft. (www.altherm.hu) - dán licenc alapján gyártott bálatüzelésű rendszereinkkel vezető szereplője vagyunk a magyar piacnak, s gyorsan szerzünk piaci részesedést az aprítékos - és vegyes biomassza tüzelési rendszerek terén is, és hasonló eredményeket várunk az agráriumban a világvezető DAIKIN hűtő/fűtő/hővisszanyerő rendszereinek és a német WILO szivattyúk forgalmazásától.
Altherm Greeb apríték és pellet tüzelésű autómata kazán
Partnereink megtakarítása - tüzelőanyag és meglevő rendszerek függvényében - 40-90%-ot képvisel a vezetékes gáz költségeihez képest. Rendszereink hő-központként funkcionálnak, azaz egy fűtendő telep, épület esetén komplex megoldást nyújtanak, beleértve a kazánt, a teljes külső (távvezeték) –és az épületeken belüli (vezetékek és egyéb speciális belső fűtőtestek) fűtési rendszert.
termoventillátor, belső fűtés, melegvíz, állatartó telep
Bála tüzelésű kazánjainkat 30-800 kW között gyártjuk, az aprítékosokat 600 kW-ig – szükség esetén kaszkádolva - így műszakilag megfelelő és gazdaságos megoldásokat kínálunk a nagy fűtési igényű állattartó telepek, terményszárítók mezőgazdasági üzemek és önkormányzatok épületeinek fűtésére. Fűtőberendezéseink megfelelnek a hazai és EU normáknak.
Biomassza fűtőanyag választékunk széles, kazánjainkban eltüzelhetünk bálázott búzaszalmát, kukorica-, árpa- vagy repceszárat, fa aprítékot, agripellettet, rostaaljat és napraforgóhéjat is. A fűtőanyagok szárazon tartása takarószöveteink segítségével megoldható.
biomassza szalmabálás kazán
A DAIKIN hőszivattyúk napelemekkel társítva jelentős üzemeltetési költség szint csökkenést (fűtés, hűtés, szellőztetés) biztosítanak a jövőben az agráriumban, önkormányzati piacon is.
Vissza a hírekhez

Önnek is tudunk segíteni!

 • Tervezés
 • Engedélyeztetés
 • Telepítés
× Sikeres pályázatok