+36-62 / 533-227
Magyar English
Sustainable, renewable energy
Kezelje egyszerűen az otthonából - akár a kandalló elől - biomassza tüzelésű hőközpontját!
15 December, 2021. Wednesday

Nincs másra hozzá szükség csak egy SIM kártyára és egy olyan eszközre (telefon, laptop…), amelyen van webböngésző és mi segítünk megoldani távfelügyeletét.
Az ALTHERM biomassza tüzelésű hőközpontok új távfelügyeleti rendszere lehetővé teszi, hogy akár otthonából, úton-útfélen is kontrollálni tudja a hőközpont működését, teljesítményét, ezáltal költségeit is!


Az ALTHERM biomassza tüzelésű hőközpontok távfelügyelete egy webes felületen megnyitható távelérés a rendszer vezérléséhez, ezért minden olyan eszközön megnyitható, amelyen van webböngésző. A belépés saját felhasználónévvel és jelszóval védett.
Amint bejelentkezik, már ez első oldalon láthatja a kazán főbb adatait és a kazán státuszát, majd ezt követően olyan paramétereket is, amelyek befolyásolják a rendszer teljesítményét, működését. Egyszerűen megtudhatja, hogy:

  • kazán, ventillátor és a szivattyúk rendben üzemelnek-e vagy sem;

  • mekkora a kazánban keringtetett víz hőfoka;

  • mekkora a puffertartályban tárolt víz hőfoka;

  • mekkora a kilépő füstgáz hőfoka;

  • mekkora a lambdaszonda által mért oxigén szint;

  • mennyi ideje ég a behelyezett bála/biomassza;

  • mennyi az eddig elköltött össz fűtési idő; 

Bizonyos paraméterek akár át is állíthatóak, valamint az adatok egy részét akár grafikonos formában is megtekintheti a felületen, mert a vezérlő a telepítéstől számítva 5 percenként adatmentést hajt végre.
Mindezek alapján könnyen alakítható, szervízelhető a rendszer, melyben mi is teljes szervízháttérrel segítjük az Önök munkáját!
Partnereink megtakarítása - tüzelőanyag és meglevő rendszerek függvényében - 40-90%-ot képvisel a vezetékes gáz költségeihez képest. Megvalósított rendszereink hő-központként funkcionálnak, azaz egy fűtendő telep, épület esetén komplex megoldást nyújtanak, beleértve a kazánt, a teljes külső (távvezeték) - és az épületeken belüli (vezetékek és egyéb speciális belső fűtőtestek) fűtési rendszert.
Bála tüzelésű kazánjainkat 135-800 kW között gyártjuk, az aprítékosokat 600 kW-ig - szükség esetén kaszkádolva - így műszakilag megfelelő és gazdaságos megoldásokat kínálunk a nagy fűtési igényű állattartó telepek, terményszárítók mezőgazdasági üzemek és önkormányzatok épületeinek fűtésére. Fűtőberendezéseink megfelelnek a hazai és EU normáknak.
Biomassza fűtőanyag választékunk széles, kazánjainkban eltüzelhetünk bálázott búzaszalmát, kukorica-, árpa- vagy repceszárat, vagy  fa aprítékot, agripellettet, rostaaljat és napraforgóhéjat is.

Back

How can we help?

  • Design
  • License
  • Construction
× Sikeres pályázatok