+36-62 / 533-227
Magyar English
Sustainable, renewable energy
Gáz árrobbanás! Megoldás: Váltson biomassza fűtési rendszerre!
07 October, 2021. Thursday

Földgáz árának alakulása
Az európai gázár emelkedés rekordot rekordra halmoz az elmúlt hetekben.
Magyarország emellett igen kiszolgáltatott helyzetben van a gázalapú energiára való berendezkedés miatt, így nem csoda, hogy egyre többen keresnek megoldást arra, hogy a bizonytalan helyzetet átláthatóbbá és kiszámíthatóbbá tegyék.

Valószínű, hogy Önben is felmerül ez a kérdés, hogy vajon mit is tehetne a fűtési költségek lefaragásáért, ezzel megelőzve az előre megjósolt energiakrízist.
Hosszú távon az egyik legkézenfekvőbb megoldás a fűtési módszerek korszerűsítése vagy annak megváltoztatása lehet.
Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani biomassza alapú fűtési rendszereinket.

Fűtsön okosan!

Használjon szalmát gáz helyett!

Partnereink megtakarítása - tüzelőanyag és meglevő rendszerek függvényében - 40-90%-ot képvisel a vezetékes gáz költségeihez képest. Megvalósított rendszereink hő-központként funkcionálnak, azaz egy fűtendő telep, épület esetén komplex megoldást nyújtanak, beleértve a kazánt, a teljes külső (távvezeték) - és az épületeken belüli (vezetékek és egyéb speciális belső fűtőtestek) fűtési rendszert.
Bála tüzelésű kazánjainkat 135-800 kW között gyártjuk, az aprítékosokat 600 kW-ig - szükség esetén kaszkádolva - így műszakilag megfelelő és gazdaságos megoldásokat kínálunk a nagy fűtési igényű állattartó telepek, terményszárítók mezőgazdasági üzemek és önkormányzatok épületeinek fűtésére. Fűtőberendezéseink megfelelnek a hazai és EU normáknak.
Biomassza fűtőanyag választékunk széles, kazánjainkban eltüzelhetünk bálázott búzaszalmát, kukorica-, árpa- vagy repceszárat, vagy  fa aprítékot, agripellettet, rostaaljat és napraforgóhéjat is.
Termékeinkről az alábbi linken olvashat: Kérem tekintsen meg a referenciamunkáink közül kettőt:
Pulykatelep komplett megoldás
Szalmabála hőközpont
Back

How can we help?

  • Design
  • License
  • Construction
× Sikeres pályázatok